Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τραβάει για Ρόδο και Μύκονο!

Θωμάς Κουρκούνας
Σε δυο από τα πλέον τουριστικά νησιά του Αιγαίου "εκστρατεύει" το Αιγάλεω, που όμως κάθε άλλο παρά για διακοπές ετοιμάζεται. Για το συγκρότημα της πόλης μας, τόσο η κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Ρόδο, όσο και η επόμενη υποχρέωση για την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου στη Μύκονο, κρίνονται εξίσου καθοριστικές, όσον αφορά στο μέλλον της στην κατηγορία.

Αν η ομάδα κερδίσει στο "σμαραγδένιο νησί", τότε κλείνει αισιόδοξα το πρώτο μισό της χρονιάς και ρίχνεται στα παιχνίδια ρεβάνς με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το στόχο της που παραμένει πάντα, φυσικά, ο τίτλος του 8ου ομίλου και η επάνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Ο Θωμάς Κουρκούνας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, ενώ οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό. Η διοίκηση με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Γιανναράκη είναι αποφασισμένη να προασπίσει με τον πλέον πρόσφορο τρόπο τα συμφέροντα του σωματείου στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ οι φίλαθλοι, για την μέχρι τώρα στάση τους έχουν εισπράξει τα καλύτερα σχόλια από ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικούντες για τη σπουδαία συμπαράστασή τους.

  • Στο μεταξύ, μεγάλη επιτυχία σημείωσε η προχθεσινή εκδήλωση με την κοπή της πίτας όλων των τμημάτων του Αιγάλεω Α.Ο. τις βραβεύσεις αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων, αλλά και την προβολή οπτικοακουστικού αφιερώματος για τα ογδόντα χρόνια δράσης του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Σταύρος Βενέτης" παρουσία πολύ κόσμου.
  • Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο Αιγαλιώτης συγγραφέας κ. Νίκος Δημ. Νικολαΐδης, με την
    άψογη τεχνική υποστήριξη του φίλου της ομάδας κ. Δημήτρη Μπέση. Για περισσότερα από 45 λεπτά, οι προσκεκλημένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας της ομάδας, σε όλα τα αθλήματα του συλλόγου, ξεκινώντας από την ίδρυση της ιστορικής Ιεράπολης το 1931, από τους αείμνηστους Δημήτριο Χανιώτη και Γεώργιο Αρώνη.

    Βήμα-βήμα, ξετυλίχτηκε όλο το νήμα της διαδρομής του δημοφιλούς Αιγάλεω, με τις εικόνες των πρώτων "σκαπανέων" ποδοσφαίρου και μπάσκετ, των σπουδαίων προπονητών και παραγόντων, αλλά και την παράλληλη υπενθύμιση των αξιομνημόνευτων σταθμών και επιτυχιών, των χρυσών στιγμών του γυναικείου βόλεϊ και του κολυμβητικού Τμήματος,
    όπως και τη θερμή συμπαράσταση των πιστών οπαδών του συλλόγου έως και τις μέρες μας, που τα διοικητικά του ηνία κατέχει ο κ. Γιώργος Γιανναράκης.

    Διάχυτη μάλιστα ήταν η συγκίνηση στην αίθουσα όταν στην οθόνη εμφανίσθηκαν οι μορφές των αείμνηστων Σταύρου Βενέτη και Χρήστου Χατζησκουλίδη, δυο εκλεκτών προσωπικοτήτων της Αιγαλιώτικης αθλητικής οικογένειας, που έχουν φύγει πρόσφατα από
    τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...