Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Θρίαμβος του Αιγάλεω στη Ρόδο (3-1)

Το Αιγάλεω πέρασε σα σίφουνας από το "σμαραγδένιο νησί", χθες, σαρώνοντας με 3-1 την γηπεδούχο Ρόδο. Σκοράροντας "κατά ριπάς" ανά δεκάλεπτο, με έναρξη το 19ο λεπτό (Μαστραντώνης με κεφαλιά, Τσιρογιάννης και Ντελμεκούρας), οι παίκτες του Θωμά Κουρκούνα  έκλεισαν το ημίχρονο, έχοντας εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε ήδη και βρίσκει το "Σίτι" στην 5η θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου, με 25 βαθμούς, αλλά και αρκετές ελπίδες για σύντομη επάνοδο στην κορυφή, εκεί που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Φωστήρας, έχοντας 30 πόντους. Δεύτερος στην κατάταξη είναι ο Ελπιδοφόρος Κηφισιάς με 29 αλλά και παιχνίδι λιγότερο, τρίτοι οι Τράχωνες (29 β.) και τέταρτος ο Αίας Ταύρου (27 β.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...