Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Κρίσιμη "μάχη" με Φωστήρα το Αιγάλεω!

Δυο ιστορικές ομάδες, δυο πάλαι ποτέ ηχηρά ονόματα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας συγκρούονται την Κυριακή το μεσημέρι (13:15 μ.μ.) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Πρόκειται να αναμετρηθούν, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου Δ΄ Εθνικής, το Αιγάλεω με τον Φωστήρα.

Το συγκρότημα των σφαγείων βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ελπίζοντας να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή, ενώ το "Σίτι" μεθαύριο ουσιαστικά θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την υπόθεση άνοδος. Με ενδεχόμενη επιτυχία της ομάδας της πόλης μας, η τράπουλα ξαναμοιράζεται. Όμως σε περίπτωση μη νίκης, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα πλέον, ακόμη και για το θέμα παραμονή στην κατηγορία, όπου ως γνωστό, υποβιβάζονται πολλοί σύλλογοι λόγω συρρίκνωσης της Δ΄ Εθνικής.

Ο Θωμάς Κουρκούνας έχει μέχρις στιγμής δείξει ότι θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς πρώην "παροπλισμένους" ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο βασικός κορμός δεν αλλάζει. Κομβικής σημασίας στοιχείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού κρίνεται ότι θα αποτελέσει η ενίσχυση των κυανόλευκων από τους φανατικούς οπαδούς τους που και αυτή τη φορά, όπως έπραξαν και στον Άλιμο και στη Νέα Ιωνία, αναμένεται να δώσουν το βροντερό "παρών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...