Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Δάλκου

Φωτό Βασίλης Βασιλειάδης
Για μια ακόμη φορά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ" και ο δραστήριος πρόεδρός του Αντώνης Παργανάς, προήγαγαν την πολιτιστική εξύψωση των συμπολιτών μας, με τη νέα παρουσίαση ενός εξαιρετικού πονήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, στα γραφεία του σωματείου, προχθές Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το νέο βιβλίου του Αιγαλιώτη εκπαιδευτικού και λαμπρού συγγραφέα κ. Κωνσταντίνου Δάλκου, με τίτλο "Τι θέλουμε, Παιδείαν ή Παιδιάν";

Για το βιβλίο μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Ζουράρις (φωτό δεξιά) και ο συγγραφέας.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για αρκετή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...