Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ποδαρικό νίκης για το μπάσκετ ανδρών του "Σίτι"!

Χρ. Καράβολας
(φωτό:http://www.sport24.gr)
Με μια πολύτιμη νίκη, επί του Κόροιβου Αμαλιάδας εντός έδρας (81-69) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2012 η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. Έτσι, το συγκρότημα που προπονεί ο Απόστολος Χατζηγιαννακός σταθεροποιήθηκε αρκετά πάνω από την επικίνδυνη γραμμή και άν αποφύγει ορισμένα "στραβοπατήματα" θα μπορεί να αισιοδοξεί για την ανανέωση της συμμετοχής του στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά στο παιχνίδι, ήταν ο Χριστόδουλος Καράβολας, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν από τους "ακρογωνιαίους λίθους" του τμήματος.

Δ'  Εθνική-8ος Όμιλος

Στον αντίποδα, για ακόμη μια Κυριακή, το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης τριών βαθμών. Χθες, η ομάδα του Θωμά Κουρκούνα (που εδώ και λίγες μέρες έχει αντικαταστήσει το Θωμά Γράφα στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας) έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τη Νέα Ιωνία εκτός έδρας, ένα αποτέλεσμα που απογοήτευσε τους δεκάδες νεαρούς οπαδούς του "Σίτι", οι οποίοι έδωσαν βροντερό "παρών" στο γήπεδο. Το γκολ, με το οποίο προηγήθηκε στο σκορ το Αιγάλεω, πέτυχε στο 16ο λεπτό με σουτ ο Πάντος Τζανετάκος, από φάουλ πάσα του Δουκάκη, για να απαντήσει με παρόμοιο τρόπο ο Βάσος της γηπεδούχου στο 39ο λεπτό.

Έπαιξαν: Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Ταμπάκης, Βασιλικής (72΄ Υφαντής), Π. Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αθ. Τεγούσης, Δουκάκης (94΄ Σιδέρης), Μαστραντώνης (77΄ Ντελμεκούρας), Τζανετάκος, Κ. Τεγούσης.

ΕΠΣΑ

Στα διάφορα τοπικά πρωταθλήματα Αθηνών, οι ομάδες της πόλης μας εγκαινίασαν την αγωνιστική δράση στη νέα χρονιά με τα εξής αποτελέσματα:
  • Β΄ Κατηγορία: Κεραυνός Πετρούπολης-Διαγόρας Δρυοπιδέων 1-0, Ορφεύς Αιγάλεω-Ποσειδών Γλυφάδας 1-0, ΑΕ Αιγάλεω-Βύρωνας 1-0
  • Γ΄ Κατηγορία: Ιεράπολη-Προμηθέας 1-3 και Κρόνος Αιγάλεω-Τριφυλλιακός 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...