Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ από τους βετεράνους του "Σίτι"!

Οι παλαίμαχοι του Αιγάλεω Α.Ο., μέσω του συνδέσμου τους "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." εύχονται σε όλους τους Αιγαλιώτες μια καλή χρονιά, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη ελπίδα!

Στη φωτογραφία διακρίνονται (thanks to Ηλίας Συνοδινός) και από αριστερά προς τα δεξιά οι Λυκουρίνος-Δ. Παπαϊωάννου-Σπ. Κολοκοτρώνης-Λαλλιώτης-Μπρέχας-Γ. Παπαθεοδώρου-Διον. Καλογερόπουλος-Τσίλης-Συνοδινός-Γ. Κωνσταντόπουλος-Αντ. Καραλής-Δ. Τσιαμπουρής-Φρ. Μαρτίνος-Ρόγκας-Πολύζος (άνω) και κάτω οι Π. Κατσικογιάννης-Τάσσης-?-Βασιλειάδης-Τζανουδάκης-Καλογήρου-Σπυρέας-Βάλβης-Νταγκίνης-Τσαλαμάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομη ιστορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

( του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη ) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εκθαμβωτική διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς κινηματογραφικού φεστι...