Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Κύπελλο ΕΠΣ Αθηνών: Μηδέν στα τρία για το "Σίτι"...

Φάση από τον αγώνα
(Φωτό:www.stoplekto.gr)

Άδοξα έληξε χθες το μεσημέρι η προσπάθεια διάκρισης της ομάδας της πόλης μας στο Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και μάλιστα πριν καν την είσοδο στα ημιτελικά του θεσμού, όπως ακριβώς είχε συμβεί και και πέρσι, που το Αιγάλεω ηττήθηκε στο γήπεδο Ρουφ από τον Άγιαξ Ταύρου με σκορ 1-0 και επίσης αποκλείστηκε απ΄τη συνέχεια. Αλλά και πριν από 16 χρόνια, την ίδια κατάληξη είχε η παρόμοια απόπειρα που επιχείρησαν οι τότε ποδοσφαιριστές του "Σίτι", συμπτωματικά ξανά στον προημιτελικό γύρο, στο "Ζηρίνειο Στάδιο".

  • Τα "μεσοδεκεμβριανά" του συλλόγου αποδεικνύονται καταστροφικά στο Κύπελλο, κάτι που εύκολα διαπιστώνει ο οποιοσδήποτε, με βάση τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Περίοδος 1995-96: 13 Δεκεμβρίου 1995 και ΑΟ Κηφισιάς-Αιγάλεω 2-1, με τον Πάρη Βάλβη απλώς να μειώνει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Περίοδος 2010-11: 15 Δεκεμβρίου 2010 και Άγιαξ Ταύρου-Αιγάλεω 1-0

Περίοδος 2011-12: 14 Δεκεμβρίου 2011 και Αιγάλεω-ΑΟ Ελπιδοφόρος Κηφισιάς 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...