Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΙΓΑΛΕΩ- ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ 0-1

(του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου)
Επέστρεψε στην κορυφή ο Ελπιδοφόρος, κερδίζοντας μέσα στο Αιγάλεω με 1-0 στο ντέρμπυ της ημέρας την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, που ειδικά μετά το γκόλ που δέχτηκαν, έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους, όμως προσέκρουσαν πάνω σε μια "γρανιτένια" άμυνα, ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ λίγο πρίν τη λήξη.

Στο 19΄ κεφαλιά του Τζανετάκου, έφυγε μόλις άουτ και στο 27΄ το Αιγάλεω στάθηκε άτυχο, όταν φάουλ του Τσιρογιάννη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 0-1 έγινε στη μοναδική φάση που έκανε ο Ελπιδοφόρος σε όλον τον αγώνα, από κοντινό πλασσέ του Καραμέρη. Μετά απο λίγο ( 58΄), σημειώθηκε πεντάλεπτη διακοπή, όταν ο τερματοφύλακας του Ελπιδοφόρου Ιωσήπου, ισχυρίστηκε ψευδώς, ότι τον βρήκε αντικείμενο.

Λέμε ψευδώς, γιατί πίσω από την εστία του, οι εξέδρες ήταν κενές και μακριά στο πλάι, ήταν μόνο οπαδοί της δικής του ομάδας.

Οι συχνές καθυστερήσεις, απο τον Ιωσήπου, άλλωστε συνεχίστηκαν - αλλά και απο τους συμπαίκτες του- μέχρι τη λήξη και ο ίδιος αντίκρυσε κίτρινη κάρτα για αυτό.

Στο αντιποδόσφαιρο των φιλοξενουμένων, αντέδρασε δύο φορές ο Μαστραντώνης (έπαιζε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, με μπαταρισμένο κεφάλι και με τη λήξη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αφού είχε πρήξιμο πάνω απο το μάτι σε μεγάλο βαθμό), όταν σούτ που έκανε, απο καλή θέση στο 69΄ κατέληξε ξυστά άουτ και στο 87΄, όταν σκόραρε, ο διαιτητής έδειξε σέντρα, όμως ο επόπτης Δουδούμης, σήκωσε καθυστερημένα τη σημαία και υπέδειξε οφσάιντ, ξεσηκώνοντας την εξέδρα, κάτι που είχε κάνει και στο πρώτο μέρος ο άλλος επόπτης Κόμκοτος, που δεν ήξερε τι έδειχνε.

Αν έκανε κάποια λάθη ο διαιτητής Δημητρόπουλος, που στο 81΄ απέβαλλε με δύο κίτρινες το Βασιλική, οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στους δύο επόπτες του. Στις φάσεις που έλεγξε ο ίδιος, ήταν άψογος.

Διακριθέντες απο τους νικητές οι Εσλέρ, Ντούνος, Λίτσος και απο το Αιγάλεω οι Μαστραντώνης, Παπαδόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Βασιλικής, Δουκάκης, Α. Τεγούσης ( 64΄ Ντελμεκούρας), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Κ. Τεγούσης


ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός ( 75΄ Λυμπέρης), Εσλέρ, Λίτσος, Χόρτσας, Καραμέρης, Κορακάκης, Κακλαμάνος, Στρατάκης ( 82΄ Παπαδόπουλος, Γκουτσούλας, Ντούνος ( 89΄ Κάρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...