Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ζεστή βραδιά στην "ΙΕΡΑ ΟΔΟ"!

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ" η παρουσίαση του βιβλίου του εκλεκτού συνδημότη κ. Παναγιώτη Χατζηαντώνογλου "Το Αιγάλεω στο λαϊκό τραγούδι" (6η έκδοση). Προλόγισε η κα Μαρία Βαμβακοπούλου και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συγγραφέας, αναλύοντας το ιστορικό της έκδοσης του σπάνιου πονήματός του, το οποίο ανανεώνεται με νέες προσθήκες σχεδόν κάθε χρόνο.

Η πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή της ορχήστρας του "Ρεμπετοκαφενέ Αιγάλεω", η οποια προσέφερε πολύ ευχάριστες μελωδίες στους παρισταμένους Αιγαλιώτες, που κατάκλυσαν την αίθουσα του συλλόγου.

  • Τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης αποτελούν ευγενική προσφορά προς το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του Αιγαλιώτη φωτορεπόρτερ κ. Ιωάννη Ρέντα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος της Ρόζα Παρκς

( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Ήταν η 1 η Δεκεμβρίου του 1955 , όταν μία 42χρονη Αφροαμερικανή μοδίστρα πήρε το λεωφορείο στο Μον...