Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνημα με θρίαμβο!

Μαστραντώνης
Το Αιγάλεω του Θωμά Γράφα άρχισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, όπου μετέχει για 2η συνεχόμενη περίοδο. Χθες Κυριάκή, επικράτησε άνετα της Μυκόνου στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" με σκορ 3-0 και έβαλε έτσι τα πρώτα θεμέλια μιας ελπιδοφόρας σεζόν.

Τα τρία πολύτιμα τέρματα του "Σίτι" σκόραραν ο Κώστας Μαστραντώνης με τη συμπλήρωσης μισής ώρας αγώνα (30'), ο Γιώργος Τσιρογιάννης στο 72΄και ο Στράτος Δουκάκης, δέκα λεπτά αργότερα. Δοκάρι είχε ο Πάντος Τζανετάκος, με ισχυρό σουτ, στο 31ο λεπτό.

Ο ΑΟ Μυκόνου του Γιώργου Αθανασιάδη, υποτάχθηκε προ ανωτέρου αντίπαλου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Τσιρογιάννης, Παπαδόπουλος, Βασιλικής (68΄ Κώστας Κωνσταντόπουλος),  Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Κώστας Τεγούσης (88΄Σιδέρης), Μαστραντώνης (85' Ντελμεκούρας), Δουκάκης, Τζανετάκος.

  • Το Σάββατο σηκώθηκε η αυλαία στον όγδοο όμιλο με τις αναμετρήσεις Ελπιδοφόρος-Απόλλων Καρλοβασίου (4-0) και Ρόδος-Φωστήρας (1-0). Στα άλλα ματς της Κυριακής είχαμε: Μελίσσια-ΓΣ Ηλιούπολη 2-0, Τράχωνες Αλίμου-ΑΟ Περιστερίου 1-2, Άγιαξ Ταύρου-Πανναξιακός 2-0, Νέα Ιωνία-Αγία Παρασκευή 0-0, ενώ ρεπό είχε η ΑΕ Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...