Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΑΟ Περιστερίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας του ΑΟ Περιστερίου, με αφορμή τον αυριανό αγώνα με το Αιγάλεω στο γήπεδο Ηφαίστου. Στο κείμενο γίνεται μνεία για την κοινή απόφαση που λήφθηκε από την Ε.Π.Ο., την Αστυνομία και τις διοικήσεις των δυο συλλόγων, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται στους οπαδούς του Αιγάλεω να δώσουν το "παρών" στο παιχνίδι, ενώ οι υπεύθυνοι του γειτονικού συλλόγου δεσμεύονται για την ασφαλή παραμονή στο γήπεδο των μελών του ΔΣ του "Σίτι" και την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακόμη, γίνεται λόγος για την πρόθεση του ΑΟ Περιστερίου να διατηρήσει φιλικές σχέσεςις με την ιστορική -όπως και οι ίδιοι την αποκαλούν- ομάδα του Αιγάλεω, "παρά τα όσα τράβηξαν" στον αγώνα του πρώτου γύρου της περσινής περιόδου. Ακολουθεί ένα δριμύ "κατηγορώ" κατά όσων δημιουργούν προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και η ανακοίνωση κλείνει με έκκληση προς στο φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την ομάδα τους "και να χειροκροτήσει το νικητή, όποιος και αν είναι αυτός"

1 σχόλιο:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...