Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Δουκάκης: Έτοιμο για τίτλο το Αιγάλεω!

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ επικοινώνησε με το νεαρό άσσο του "Σίτι" Στράτο Δουκάκη, που μίλησε για τις φετινές προοπτικές της ομάδας, τον εαυτό του, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ας δούμε τι μας είπε:

Πως βλέπεις την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Είναι πράγματι κρίμα για όλους εμάς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πιο χαμηλό επίπεδο από τα υπόλοιπα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Παρατηρούμε ότι ακόμη και στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση, τη Σούπερ Λίγκα, ακόμη δεν γνωρίζουμε καλά καλά ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν...Από κει και πέρα, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι συμβαίνει και στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Πιστεύεις ότι τελικά μπορεί να βρεθεί κάποια λύση σε αυτό το αδιέξοδο;

Ελπίζω πως ναι, για το καλό του αθλήματος πάνω απ' όλα. Κια βέβαια για να προχωρήσουν οι ομάδες, ώστε να γίνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. 

Όπως ανακοινώθηκε, στις 6 Νοεμβρίου αρχίζει η Δ΄Εθνική. Τι αναμένεις από την ομάδα φέτος;

Για την ομάδα μας, είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Πιστεύω βάσιμα ότι φέτος είμαστε έτοιμοι να "χτυπήσουμε" το πρωτάθλημα και να πάρουμε την κατηγορία.                         

Βλέπεις δηλαδή επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες...

Ναι, είμαστε από κάθε άποψη νομίζω ώριμοι για αυτό. Να γυρίσουμε δηλαδή εκεί που αξίζει να βρίσκεται το Αιγάλεω!

Ποια ομάδα ξεχώρισες στο περσινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής;

Περισσότερο μου άρεσε η Γλυφάδα, που, όπως αποδείχτηκε από την πορεία που έκανε, ήταν η καλύτερη σε διάρκεια χρόνου.

Ποιος αντίπαλος σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Ο πιο δύσκολος που αντιμετώπισα ήταν ο Ελευθεριάδης του Ήφαιστου, ο οποίος φέτος αγωνίζεται με την ομάδα μας.

Τι όνειρα κάνεις για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια, να μην έχω τραυματισμούς και με πολύ δουλειά και χαμηλούς τόνους να φτάσω να παίξω σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Και ένα σχόλιό σου για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας;

Στα πρόσφατα παιχνίδια της, η Εθνική έδειξε ότι ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Έχει γίνει μια πολύ καλή ομάδα και γνώμη μου είναι ότι θα διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι άλλωστε που είναι επιθυμία όλων μας.

Σε ευχαριστούμε πολύ.

Κι εγώ σας ευχαριστώ.

  • Υπενθυμίζουμε ότι το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ θα είναι πάντοτε ανοιχτό για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της ομάδας θελήσει να εκφράσει τις απόψεις του, οι οποίες θα δημοσιεύονται ελεύθερα και χωρίς καμία περικοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...