Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Περίπατος (3-0) του Αιγάλεω με Ιάσονα

Ένα ηλιόλουστο φθινοπωρινό 90λεπτο απόλαυσαν οι περίπου 300 οπαδοί του Αιγάλεω που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", για τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΑ του "Σίτι" με τον Ιάσονα Ίλιου. Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα, τουλάχιστον μια κλάση ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, επικράτησαν με το ευρύ 3-0 και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αρχική σύνθεση ήταν: Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Τσιρογιάννης, Στριμένος, Π. Κωνσταντόπουλος, Βασιλικής, Τζανετάκος, Δουκάκης, Καραγιάννης, Μαστραντώνης, Δημητρίου.

Οι γηπεδούχοι εδραίωσαν τη νίκη τους μέσα σε ένα τετράλεπτο κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, όταν, με δυο πανομοιότυπα γκολ, προηγήθηκαν 2-0 και έβαλαν τα θεμέλια της πρόκρισης. Στο 24ο λεπτό ο Μαστραντώνης βρέθηκε εντός περιοχής πλάγια αριστερά, έβγαλε τη σέντρα με το δεξί και ο Δουκάκης με αριστερό πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-0.
 
Δεν είχαν προλάβει να συνέλθουν από το γκολ οι παίκτες του Σάσσαλου, όταν ο διακριθείς νεαρός Δημητρίου σέντραρε από τα αριστερά και ο Μαστραντώνης με γυριστή φαλτσαριστή κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στην επανάληψη ο Ιάσονας, πρωτοπόρος στην Α΄ Αθηνών και από τα φαβορί για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική, ξεκίνησε δυνατά με στόχο τη μείωση του σκορ. Ωστόσο, η οπισθοφυλακή των κυανόλευκων με επικεφαλής τους Στριμένο και Π. Κωνσταντόπουλο δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και το ματς κύλησε περισσότερο με αναμετρήσεις στο χώρο του κέντρου.

Ο Γράφας έριξε στο γήπεδο τους Κ. Τεγούση (από το 46΄αντί του Δημητρίου), Κ. Κωνσταντόπουλο (55ο λεπτό αντί του Δουκάκη) και Ελευθεριάδη (στο 69' αντί για Μαστραντώνη) με πρόθεση να "φρεσκάρει" την ενδεκάδα, ενώ προέβη σε εσωτερικές αλλαγές προωθώντας στα χαφ το Ζαφειράτο και γυρίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας το Βασιλική.

Οι κινήσεις αυτές απέδωσαν καρπούς επτά λεπτά προ του τέλους της αναμέτρησης, όταν ο Τσιρογιάννης εισέδυσε στην αντίπαλη άμυνα και ανατράπηκε. Ο Τζανετάκος, με άψογη εκτέλεση δευτερόλεπτα αργότερα, αξιοποίησε το καταλογισθέν πέναλτι, κλείνοντας το σκορ (3-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...