Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δυνατό το Αιγάλεω, 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

Φάση του χθεσινού αγώνα
(φωτό www.onsports.gr)
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με ισχυρό αντίπαλο έδωσαν χθες Σάββατο οι παίκτες του Αιγάλεω, οι οποίοι επικράτησαν 2-1 στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" του ΠΑΟ Ρουφ, ομάδας που αγωνίζεται στη Football League 2.
Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και χάρις σε δυο τέρματα του Στράτου Δουκάκη (7΄, 65΄) πήραν τη νίκη. Ενδιάμεσα (17΄) είχε ισοφαρίσει ο Σκαφτούρος.

Το Αιγάλεω ξεκίνησε με τους Βούλγαρη, Ζαφειράτο, Τσιρογιάννη, Στριμμένο, Παπαδόπουλο, Αθ. Τεγούση, Καραγιάννη, Κ. Τεγούση, Τζανετάκο, Ντελμεκούρα και Δουκάκη. Σαν αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Κ. και Π. Κωνσταντόπουλος, Βασιλικής, Σιδέρης, Σαρλάς, Βασιλάρης, Αλευράς και Ελευθεριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...