Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

"Έφυγε" ο Γιάννης Γιαννάκης


Ένα ενεργό μέλος της Αιγαλιώτικης οικογένειας δε βρίσκεται πια κοντά μας. Σε ηλικία 72 ετών απεβίωσε ο πρώην αντιδήμαρχος (επί δημαρχίας Γιάννη Μυστακόπουλου) Γιάννης Γιαννάκης.
Η δημοτική παράταξη "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ" στην οποία ανήκε ο εκλιπών, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, όπου με σύντομο τρόπο σκιαγραφείται το έργο και η συνεισφορά του στα κοινά:"Την Παρασκευή 12 Αυγούστου έφυγε από κοντά μας ο φίλος, ο συναγωνιστής,ο ενεργός συνδημότης μας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της παράταξής μας Γιάννης Γιαννάκης.Γεννήθηκε το 1939, ήταν μέλος αριστερής οικογένειας και λόγω των πεποιθήσεών του τον κατέταξαν στα «Τάγματα Αναμόρφωσης» Κολινδρού. Υπήρξε σε όλη τη διάρκεια του βίου του ενεργό στέλεχος της αριστεράς και υπηρέτησε μέσα από την «Ανάπλαση» την πόλη ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος από το 1986 έως το 2002. Μέχρι το τέλος της ζωής του συμμετείχε ενεργά στις δράσεις της παράταξής μας ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου.


Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του αγαπητού μας φίλου και συνοδοιπόρου Γιάννη.


Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...