Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Φέρθηκαν απαράδεκτα στον Κώστα Παπουτσή!"

Ο Αιγαλιώτης δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντακόπουλος (φωτό), πασίγνωστος για την ανιδιοτελή αγάπη του προς την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, δήλωσε τα εξής στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ:

"Θεωρώ απαράδεκτο το φέρσιμο των διοικούντων την ομάδα απέναντι στην ιστορία που έχει διαγράψει ο ποδοσφαιριστής Κώστας Παπουτσής.
Αντί ο συγκεκριμένος παίκτης -ένας από τους ήρωες που έπαιξαν στο ΟΥΕΦΑ- που ήρθε και πάλι στην ομάδα στην πιο άσχημη εποχή της και τη βοήθησε πάρα πολύ, να τιμηθεί ιδιαιτέρως από τη διοίκηση και να παραμείνει για πάντα στο σύλλογο, τον αφήνουν να φύγει χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο.
Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που συνέβη και κάνω έκκληση να το ξανασκεφτεί ο κ. Γιανναράκης και να τον κρατήσει, έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.
Πρέπει να μην είμαστε αχάριστοι, γιατί έτσι ταιριάζει σε μια ομάδα της μεγάλης ιστορίας του Αιγάλεω!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...