Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Χορευτικό ξεφάντωμα από το τμήμα μοντέρνων χορών του ΔΗΚΕΠΑ

21/06/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφιερωμένη στη δεκαετία του 80 ήταν η μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Ιουνίου το τμήμα μοντέρνων χορών του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο θέατρο « Αλέξης Μινωτής ».




Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πραγματικά ένα πολύ ωραίο θέαμα από τα τμήματα μοντέρνων χορών που με επαγγελματισμό, χάρη και ζωντάνια κατάφεραν να « παρασύρουν » στο ρυθμό τους και εκείνους που βρέθηκαν στο « Αλέξης Μινωτής ».



Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης, στις γυμνάστριες Μαρία Κυριακή και Τόνια Αντωνίου που επιμελήθηκαν το αφιέρωμα στην δεκαετία του ΄80 καθώς και στον καθηγητή φυσικής αγωγής Χρήστο Σαλίδη.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Καρδαράς ο οποίος πριν την έναρξη της εκδήλωσης μιλώντας για την δεκαετία του ΄80 και για τα δρώμενα εκείνης της εποχής, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά των καλλιτεχνών όπως του Τέρη Χρυσού, της Καίτη Φίνου, του Σταμάτη Γαρδέλη, του Κώστα Μπίγαλη και του Γιάννη Γιοκαρίνη.




Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Δράκου και Γιάννης Δημομελέτης, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ Γιώργος Λάμπρου, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Κουτούλιας καθώς και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων « Σύγχρονο Ανθρώπινο Αιγάλεω » κ. Παπαγεωργίου, κ. Καραχάλιος, κ. Ευαγγελάτος
και από την «Ανάπλαση Αιγάλεω» Στέλιος Βασιλειάδης. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο σύμβουλος κ. Γιαννακάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...