Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου της "Νέας Εποχής"

Από την παράταξη "Αιγάλεω-Νέα Εποχή" που διοικεί το δήμο, λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

05-06-2011Τα μέλη και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» έδωσαν μαζικά το παρόν ανταποκρινόμενοι μαζί με άλλους Δημότες στο κάλεσμα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΔΑΡΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος.


Ο εθελοντικός καθαρισμός στον Άγιο Ελευθέριο (περιοχή Ντόιτζ) και στο Άλσος (Μπαρουτάδικο) έφερε αποτελέσματα αφού μαζεύτηκαν αρκετοί τόνοι σκουπιδιών.Πιστεύουμε ότι η ευαισθησία αυτή δεν πρέπει να είναι επετειακή, αλλά καθημερινά να φροντίζουμε όλοι μαζί για να είναι η ΠΟΛΗ μας καθαρή.Ας ξεκινήσουμε από το πεζοδρόμιο που είναι μπροστά στην πόρτα μας, ας ρίξουμε λίγο νερό στο δέντρο που είναι μπροστά στο μαγαζί μας και να μη ξεχνάμε η προστασία του περιβάλλοντος είναι φροντίδα για την ίδια τη ζωή μας, για τη ζωή των παιδιών μας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

1 σχόλιο:

 1. Ο Δημήτρης Μπίρμπας σχολίασε:

  "Κρίμα,

  Μια απόφαση, μετά από πρόταση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για δράσεις περιβαλλοντικού εθελοντισμού και υπεράσπισης του δημόσιου χώρου έμπρακτα από τους πολίτες, αφού δεν προπαγανδίσθηκε σοβαρά για να έχει ουσιαστική συμμετοχή η τοπική κοινωνία, οικειοποιήθηκε, προς δόξα των παλαιάς κοπής μικροπαραταξιακών αντιλήψεων της, από την δημοτική αρχή (χωρίς κεφαλαία) και την παράταξη της.

  «Συγχαρητήρια, πολύ Παλαιά Εποχή…»

  Δημήτρης Μπίρμπας"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...