Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έμεινε στη Β' Εθνική το μπάσκετ, 89-62 τον Αίολο Τρικάλων!



Καταιγιστικό στο δεύτερο δεκάλεπτο και ανώτερο στα επόμενα δυο, το Αιγάλεω συνέτριψε τον Αίολο Τρικάλων με σκορ 89-62 και ανανέωσε τη συμμετοχή του στη Β' Εθνική κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν απόλυτα στην αρχή και χάρις σε οκτώ συνεχόμενα τρίποντα σουτ (!) προηγήθηκαν 12-24, δυο λεπτά πριν εκπνεύσει η πρώτη περίοδος.

Ωστόσο, στη συνέχεια όλα άλλαξαν, οι παίκτες του Κώστα Ρουμελιώτη (ο οποίος σήμερα έδωσε ευκαιρία να αγωνισθεί ολόκληρο το νεανικό του ρόστερ) σοβαρεύτηκαν (σερί 36-14 έως το ημίχρονο) και με ηγέτες τους Γκέρο, Συριστατίδη (έπαιξε τραυματίας), χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι συμπάικτες τους, έφτασαν στη σπουδαία επιτυχία.

Δεκάλεπτα: 23-30, 48-38 (ημίχρονο), 71-48, 89-62 (τελικό)


Αιγάλεω (Ρουμελιώτης): Συριστατίδης 12(1), Κατσαντώνης 9 (1), Κούκουρας 11 (1), Παπαδάκης 10 (1), Γκέρος 20, Παπούλιας 4, Μητρόπουλος 3, Λαμπρόπουλος 4, Χάλαρης 3. Λαρεντζάκης 11 (1), Πλουμής 2, Γρύλλης.

  • Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν νεαρός οπαδός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο κραδαίνοντας ένα ... καπνογόνο το οποίο και αποπειράθηκε να πετάξει, αλλά συγκρατήθηκε εγκαίρως από μέλη της διοίκησης του συλλόγου.
Το "παρών" στην αναμέτρηση έδωσε και ο προεδρεύον του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω κ. Γιώργος Γιανναράκης.

  • Μετά τη λήξη, ο σύμβουλος και ψυχή του μπάσκετ του "Σίτι" Δημήτρης Καρβέλας, επανέλαβε στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ότι του χρόνου την ομάδα θα στελεχώσουν κυρίως έφηβοι γηγενείς που θα πλαισιωθούν από νεαρούς διεθνείς και 2-3 έμπειρους παίκτες, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να διακριθεί σε βάθος χρόνου και με συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...