Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στο "Μαυροθαλασσίτης" η ΑΕ Αιγάλεω!

Βαγγέλης Κουρεντζής
Για πρώτη φορά στα χρονικά, μια ομάδα της πόλης μας που έχει στο συνθετικό του ονόματός της τη λέξη ΑΙΓΑΛΕΩ (και δεν είναι ο Αιγάλεω ΑΟ) αγωνίζεται στο δημοτικό μας γήπεδο.

Η "ΑΕ Αιγάλεω Σίτι" των Βαγγέλη Κουρεντζή-Γιώργου Σουρλή δίνει τιμητικά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για το φετινό πρωτάθλημα της Α' Αθηνών, με αντίπαλο την Αναγέννηση Πετρούπολης (το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 στις 5:00 μ.μ.) και επιζητεί ΜΟΝΟ τη νίκη!

Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της πόλης μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, προκειμένου το Αιγάλεω να συνεχίσει να διαθέτει εκπρόσωπο στην κορυφαία τοπική κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Ας είμαστε όλοι εκεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...