Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αναταραχή με τα grafity του γηπέδου!


Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί μεταξύ των οπαδών της ομάδας του Αιγάλεω, μετά από την ενέργεια τεχνικού συνεργείου του δήμου να σβήσει το εκτεταμένο σχέδιο τεχνοτροπίας grafity, το οποίο υπήρχε στον εξωτερικό τοίχο της θύρας 12 του δημοτικού σταδίου.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι μέσω του ιστότοπού τους (http://www.citysquad.gr/) διαμαρτύρονται έντονα για την αυθαίρετη όπως τη χαρακτηρίζουν κίνηση της δημοτικής αρχής, που κατά την άποψή τους αντικατοπτρίζει μια "εχθρική" φιλοσοφία προς την ομάδα, την πόλη και τους ίδιους τους φιλάθλους.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την έγγραφη απάντηση του δημάρχου κ. Καρδαρά για το συμβάν, ενώ σαν ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να προτείνουμε μια επίσημη συνάντηση των δύο πλευρών, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση που έχει δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...