Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Κραυγή απελπισίας των αθλητών του Αιγάλεω ΑΟ

Σε ιστορική καμπή βρίσκεται ο σύλλογος της πόλης μας
Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφουν την κατάσταση που βιώνουν οι αθλητές του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τις τελευταίες ημέρες.
Η ομάδα καλαθόσφαιρας του Αιγάλεω ΑΟ, αντιμέτωπη με την πρόκληση της παραμονής στη Β' Εθνική κατηγορία έχει αφεθεί δυστυχώς στην τύχη της ενόψει των κρίσιμων τελευταίων αναμετρήσεων, καθώς ούτε τα οφειλόμενα ποσά από τη ΓΓΑ Αθλητισμού έχουν καταβληθεί, ούτε εξασφαλίσεις υπάρχουν πλέον εκ μέρους της διοίκησης του Σωματείου.
Οι άνθρωποι του τμήματος κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προτού είναι πολύ αργά, αφού οι μπασκετμπολίστες του Αιγάλεω καλούνται να επωμισθούν ολομόναχοι την ευθύνη της αποφυγής του υποβιβασμού, κάτι που αν επιτευχθεί τελικά θα είναι αποτέλεσμα μόνο της δικής τους προσπάθειας και φιλοτιμίας.
Από την άλλη, ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι εμφανίζονται και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι παρά τις διαβεβαιώσεις παραμένουν απλήρωτοι με  συνέπεια ότι με κόπο κατέκτησαν μέσα στο γήπεδο τους τελευταίους 3-4 μήνες να κινδυνεύει να γκρεμιστεί άδοξα, με ολέθριες επιπτώσεις για την εικόνα του συλλόγου και την περαιτέρω πορεία του.
Τα πολλά παράποπνα που διατυπώνονται πανταχόθεν υπό μορφή χιονοστιβάδας τα τελευταία 24ωρα, όπως και η οργιάζουσα φημολογία για τις οικονομικές δυνατότητες του προέδρου του συλλόγου κ. Τριδήμα Γεώργιου ο οποίος εμφανίζεται από αρκετούς να έχει περιέλθει σε απόλυτο αδιέξοδο, μας υποχρεώνουν να αναλάβουμε την πρωτοβουλία για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει μια για πάντα την κατάσταση.
Αν όντως ο πρόεδρος έχει αφεθεί μόνος του να χειρίζεται το βάρος των οικονομικών υποχρεώσεων, οφείλει να βγει ανοιχτά και με επίσημη ανακοίνωσή του να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα και να ζητήσει βοήθεια.
Μια πρώτη επαφή-προσέγγιση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα πριν την έναρξη της προπόνησης του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και θα παραστούμε προσωπικά προκειμένου να ζητήσουμε εξηγήσεις για τις πρόσφατες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...