Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Γιανναράκης: Προχωράμε απτόητοι μπροστά!


Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τριδήμας


 Με τη διαβεβαίωση του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Γιώργου Γιανναράκη ότι κανένα πρόβλημα δεν υφίσταται στο τμήμα, τερματίσθηκε η συζήτηση μεταξύ των οπαδών της ομάδας στη σημερινή προπόνηση ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κατά της Νέας Ιωνίας στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"

Στη διάθεση του προπονητή κ. Θωμά Γράφα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που από τη μεριά τους δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να τερματίσουν στην υψηλότερη δυνατή θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ελαφρύ πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Κώστας Κατσαρός, μετά την κάκωση που υπέστη στο ματς του Χαϊδαρίου και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
  • Κρίσιμο ΔΣ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στα γραφεία του τμήματος μπάσκετ, όπου και θα τεθεί στο τραπέζι ο σχεδιασμός ενεργειών για το χρονικό διάστημα έως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...