Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Διεθνής συνάντηση ράγκμπι στο Αιγάλεω


Δελτίο Τύπου


Το Αιγάλεω φιλοξένησε τον αγώνα Ράγκμπι Ελλάδα - Λουξεμβούργο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής αγώνας ράγκμπι, το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο δημοτικό στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και την Εθνική Λουξεμβούργου.

Ως γνωστόν, διοργανωτές ήταν ο Δήμος Αιγάλεω και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε τέτοιου είδους αθλητική δράση στην πόλη του Αιγάλεω.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τις δύο αθλητικές ομάδες ενώ απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι είπε ότι το Αιγάλεω προτίθεται να γίνει έδρα της Εθνικής ομάδας.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα με την σύζυγο του, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα ο Δήμαρχος Αιγάλεω τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Εθνική Ελλάδος με 30 – 18.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...