Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Προσκλήσεις του Δήμου Αιγάλεω σε πολίτες και μετανάστες.



Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω μας απεστάλησαν Δελτία Τύπου που αφορούν στην εθελοντική συμμετοχή σε ομάδες πολιτικής προστασίας και σε σύσταση συμβουλευτικής επιτροπής για τα προβλήματα των μεταναστών της πόλης μας.

Παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα:

11/04/2011


Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αιγάλεω προσκαλεί τους εθελοντές

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω, με σκοπό την ενίσχυσή του σε ανθρώπινο δυναμικό και την αποτελεσματική του λειτουργία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ευαισθητοποιημένο Πολίτη που επιθυμεί να προσφέρει την εθελοντική του εργασία, να προσέλθει την
Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 και ώρα 20.00 στο Δημαρχείο της πόλης ( Ιερά οδός 364 & Κάλβου ), προκειμένου να εγγραφεί στο Μητρώο Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας.

Υπεύθυνη για την πολιτική προστασία έχει οριστεί η Αντιδήμαρχος κ. Νίνα Μαυρίδου – Τσιναρίδου.

08/04/2011

Δελτίο Τύπου

Συγκροτείται Συμβούλιο Μεταναστών στον Δήμο Αιγάλεω

Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Μεταναστών προχωρεί ο Δήμος Αιγάλεω , σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ‘’Καλλικράτη’’.

Για τον σκοπό αυτό με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς προσκαλεί τους φορείς των μεταναστών που έχουν έδρα τον Δήμο Αιγάλεω και αναπτύσσουν σχετική δράση με τα προβλήματα των μεταναστών να υποδείξουν τους εκπροσώπους τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...