Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τετραπλή επιτυχία για τον "ΜΕΛΑΣ Αγίου Ελευθερίου"!



Μετά τις νίκες της παιδικής και εφηβικής ομάδας (που προηγήθηκαν) οι άντρες της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος" (φωτό), πήραν την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου με τη σειρά τους το ροζ φύλλο αγώνα και τη νίκη με 53-47 (ημίχρονο 28-24) στον αγώνα  τους με τα Καλύβια για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑ (1ος όμιλος).


Διαιτητές: Χρηστίδης Η., Μαραϊδώνης.

  • Μ.Ε.Λ.Α.Σ. (Γεωργακίου Α): Μπάλας, Σιδέρης 4, Δουλγεράκης 3, Αριφάκος, Βένιος 10, Αναστασόπουλος 2, Σπυράκος 16, Πέτρου, Καρανδρέας 2, Καρβέλας 5, Πετρέλης, Κούνας 11.


Βλέπουν Τελικό τα κορίτσια του ΜΕΛΑΣ!

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ σφράγισε η γυναικεία ομάδα του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, (φωτό) νικώντας την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου τον Α.Ο. Ζωγράφου με 63-48 στο γήπεδο του Κοντόπευκου στην Αγία Παρασκευή.

Δεκάλεπτα: 6-16, 26-26, 45-39, 63-48.

Διαιτητές: Φαλούκα, Γιακείμη

  • ΜΕΛΑΣ(Μάλαμα): Γκόγκου 9(1), Τσιφτελή 15, Αθανασίου 4(1), Τσαπρούνη, Φλίγκου, Σταυράτη 9(3), Μιχοπούλου 4, Λεκαράκου 3(1), Γιακάλου 1, Μακρυνίκα 18, Θεοδωρακοπούλου
Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στη διεύθυνση:
http://www.melasoagioseleutherios.gr/

2 σχόλια:

  1. Καλό το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, ο αθλητισμός αλλά, η ιστορία του τόπου, η ιστορία του Αιγάλεω δεν γράφεται μόνο στα γήπεδα και για να το προχωρήσω πιο πέρα, δεν γράφεται στα γήπεδα. Υπάρχει ο κοινωνικός ιστός που αγωνίζεται, δημιουργεί, κατακτάει και στο πέρασμα του χρόνου αφήνει τις σελίδες του γεμάτες για να διαβάσουν οι νεώτερες γενιές και να πάρουν την σκυτάλη. Πέρα από την ιστορία του ποδοσφαίρου, που και αυτή χρειάζεται, δεν βλέπω τίποτε άλλο εδώ στο blog, παρ΄όλο που το διαφημιστικό στην "Πόλη μας", λέει: "ΣΠΟΡ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ". Η μόνη σχέση που έχει ο Πολιτισμός με τον Αθλητισμό, είναι η οικονομική εξάρτηση του Υπουργείου Πολιτισμού από τον ΟΠΑΠ. Μήπως πρέπει να δείτε πιο πλατειά την ιστορία του Αιγάλεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό προσπαθώ αγαπητέ φίλε. Δέχομαι ότι ο προσανατολισμός του blog είναι εντοπισμένος στο αθλητικό κομμάτι (τι να κάνουμε, όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας), αλλά δεν δέχομαι με τίποτε πως δεν υπάρχει τίποτε άλλο.
    Και το έργο των Πολιτιστικών Συλλόγων προσπαθούμε να προωθήσουμε και αφιερώματα για ανθρώπους του πνεύματος και του πολιτισμού υπάρχουν (π.χ. δοκιμάστε να κάνετε κλικ στις εικόνες των Ζαμπέτα, Μηχιώτη, Μαυροθαλασσίτη) και ιστορικές αναφορές και άρθρα για την πόλη υπάρχουν (αν κάνετε έναν κόπο να κοιτάξετε και στις παλαιότερες ανακοινώσεις) και εν πάσει περιπτώσει η προσπάθειά μας για να "ανθίσει" χρειάζεται και τη "σπορά" όλων όσων ζουν και αναπνέουν στην πόλη.
    Ακολουθήστε λοιπόν την παρότρυνσή μας και στείτε μας στοιχεία από δραστηριότητες και εκδηλώσεις για να τις προβάλλουμε με όλη μας την αγάπη.
    Καλά να είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...