Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή πίτας Παλαιμάχων Αιγάλεω Α.Ο.


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο. (ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.) διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια γιορτή κοπής πίτας του τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στις 8:00 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου μας "Γιάννης Ρίτσος" (φωτό).

Το Δ.Σ. των παλαιμάχων και ιδιαίτερα ο πρόεδρός τους κ. Ζαχαρίας Λυκουρίνος υπόσχονται μια ζεστή βραδιά, με πολλές εκπλήξεις. Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι πολλές βραβεύσεις σημαντικών προσώπων οι οποίοι έχουν επιλεγεί απ' το χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο και θα προκαλέσουν αίσθηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...