Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

"Άθλος" για την πόλη μας το πολυσχιδές έργο της "Ιεράς Οδού"


Το υπέροχο σήμα του συλλόγου, που φιλοτέχνισε ο εικαστικός καλλιτέχνης Ιωάννης Ρουσσινέλης
 Τα δώδεκα χρόνια ζωής γιόρτασε πρόσφατα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ", ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με πλούσια συμβολή στην ανάπτυξη της πόλης μας. Ο εμπνευστής, ιδρυτής και σημερινός του πρόεδρος κ. Αντώνης Παργανάς, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τους φίλους του συλλόγου, δίνουν έναν ανιδιοτελή αγώνα προσφοράς, προκειμένου να αφυπνίσουν τους συνδημότες μας για ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα και παράλληλα να τους προσφέρουν υπεύθυνη ενημέρωση σε διάφορους τομείς.

Στις δραστηριότητες της "Ιεράς Οδού" περιλαμβάνονται η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία (σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού", υπό την εποπτεία ιατρού-μέλους του συλλόγου), καθώς επίσης και διάφορες ομιλίες για πολιτιστικά ή περιβαλλοντικά θέματα, όσο και η στήριξη ενεργειών ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ακόμη και εκδρομές σε μονέςτης αλλοδαπής αλλά και η ενίσχυση ιεραποστολικών οργανώσεων.

Για τις δραστηριότητές του αυτές, ο σύλλογος βραβεύτηκε επανειλημμένως από τους αρμόδιους φορείς με τιμητικές αναφορές και διακρίσεις.


Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Παργανάς


Αξίζει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (http://www.ieraodos-ps.gr/):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...