Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

"Βράζουν" με τη διαιτησία στο Αιγάλεω!

"Βράζουν" στο Αιγάλεω

(Του Δημήτρη Τσοπανάκη)

Έξαλλοι με την διαιτησία των Μιχέλη και Μερτζάνη στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι στο Αιγάλεω, κάτι που φαίνεται μέσα και από τα όσα δήλωσε ο προπονητής του "Σίτι" Λευτέρης Καλογήρου.

"Μετά το τέλος του αγώνα αφού συγχαρήκαμε την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου για τον τίμιο αγώνα της διαμαρτυρηθήκαμε στους διαιτητές, όπως και κάναμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για σωρεία σφυριγμάτων εις βάρος μας. Η σημερινή προσεκτική μελέτη του βίντεο επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς μας ότι οι κοι Μιχέλης και Μερτζάνης έκριναν τον τελικό νικητή" τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Καταλήγοντας ο κόουτς του Αιγάλεω υποστήριξε: "Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί σε όλους τους αγώνες μας στην Βόρεια Ελλάδα οι διαιτητές δεν σέβονται την προσπάθεια των αθλητών του Αιγάλεω".

Όσον αφορά τώρα την επόμενη μέρα, από σήμερα Τετάρτη θα είναι παρόντες όλοι για το δύσκολο παιχνίδι με την Ν. Κηφισιά.

(Πηγή: basketblog.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...