Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οριστικά στο "Σταύρος Βενέτης" το ΑΕΚ-Μαρούσι

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε μερίδα νεαρών οπαδών της ομάδας του Αιγάλεω, η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να ορίσει ως γήπεδο διεξαγωγής για τον εξ' αναβολής αγώνα μπάσκετ της Α1 ανδρών μεταξύ ΑΕΚ-Αμαρουσίου την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Όπως αναφέρεται σε σχετικά ρεπορτάζ, η άδεια για τη διεξαγωγή του αγώνα εξασφαλίσθηκε με τη συναίνεση του νέου δημάρχου κ. Χρήστου Καρδαρά και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου αντιδημάρχου.
Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ δεν συμμερίζεται τους προβληματισμούς που κατατίθενται εκ μέρους ορισμένων πλευρών, καθότι δεν βρίσκουμε το λόγο γιατί να μη διεξαχθεί ο αγώνας αυτός, υπό την αυστηρή βέβαια προϋπόθεση της εξασφάλισης των αναγκαίων μέτρων τάξης. Δεν γνωρίζουμε βέβαια τι ακριβώς διεμήφθη στις επαφές που υπήρξαν μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, αλλά πιστεύουμε ότι η πιθανότητα μηδενισμού της ΑΕΚ, εάν δεν βρισκόταν εγκαίρως λύση, σίγουρα θα βάρυνε στην τελική απόφαση.
Δεν νομίζουμε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ευχαριστούσε τον οποιοδήποτε φίλο του αθλήματος και το τελευταίο που θα επιθυμούσαμε είναι τα παιχνίδια να κερδίζονται "στα χαρτιά" και όχι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...