Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Έχασε στο καλάθι το μπάσκετ ανδρών του "Σίτι"...

Δεν τα κατάφερε τελικά να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα η αποστολή του Αιγάλεω από το κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, καθώς την Κυριακή ηττήθηκε από το γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης με 63-61.

Η ομάδα της πόλης μας πάλαιψε, προηγήθηκε στο σκορ κατά το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά δεν κατάφερε στη συνέχεια να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Με τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι παίκτες των αντιπάλων πέτυχαν να πάρουν το "επάνω χέρι" στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και να κατακτήσουν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 32-32, 50-47, 63-61.


ΑΙΓΑΛΕΩ (Καλογήρου - Μπαστούνης): Παπούλιας, Γεωργακίου, Παπαδάκης 5 (1), Κατσαντώνης 2, Γκέρος 9, Λαμπρόπουλος 12 (3), Συριστατίδης 19 (3), Χάλαρης 2, Μητρόπουλος 4, Πλουμής, Κούκουρας 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...