Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

"Καλπάζουν" τα κορίτσια του βόλλεϊ!

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α' κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ βρίσκεται η ομάδα βόλλεϊ γυναικών του Αιγάλεω Α.Ο., έπειτα και απ' τη νέα της επιτυχία την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, επί της ΑΕ Ρέντη εκτός έδρας, με 3-0 σετ.

Επισημαίνουμε ότι η διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή του Τμήματος στην Α2 κατηγορία ΕΟΠΕ, όπου διέπρεψε τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την επίσης πρωτοπόρο ομάδα των Τραχώνων στο κλειστό της πόλης μας, την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, αγώνας με τον οποίο θα κλείσει ο πρώτος γύρος. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν από 9 νίκες και μόλις μία ήττα.

Το Αιγάλεω έχει ηττηθεί μόνο από την Ηλιούπολη (η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης) εκτός έδρας, στις 15 Δεκεμβρίου.

Καλούνται οι φίλαθλοι της πόλης να ενισχύσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών.

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ θα παρακολουθεί στενά την πορεία της ομάδας και θα σας ενημερώνει τακτικά.

  • Σχετικός σύνδεσμος: http://www.espeda.gr/
  • Στη φωτό η πασαδόρος Ηλιάνα Αντωνοπούλου, παλιά παίκτρια του Αιγάλεω, ποζάρει για το ημερολόγιο του 2011, που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...