Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

0-0 ο Διαγόρας, δεν άντεξε ο Κρόνος...

Επιτυχία για τον Διαγόρα Δρυοπιδέων θα πρέπει να θεωρηθεί η λευκή ισοπαλία (0-0) που κατόρθωσε να αποσπάσει μέσα στην έδρα του ΓΣ Αμαρουσίου για την 14η αγωνιστική στη Β' κατηγορία (Β' όμιλος) και έτσι την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί με άλλον αέρα στο ΔΑΚ Αιγάλεω τον Γ.Σ. Αργυρούπολης που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Διαγόρας έχει συλλέξει μέχρις στιγμής 15 βαθμούς (3 νίκες, 6 ισοπαλίες, 4 ήττες) και δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, ωστόσο υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα μέχρι την τελική σωτηρία.

Ο Διαγόρας έπαιξε με τους Γεράρδο, Τζωρτζάτο, Τσιαντή, Λεβεντόπουλο, Τσιρδήμο, Τσέτσο, Μούτσα (65' Μαρτίνο), Ιωάννου (81' Τσολάκογλου), Χίο, Πάλι (46' Τσούτσα) και Κασάπι.

Στον αντίποδα, απελπιστική είναι η κατάσταση για τον Κρόνο Αιγάλεω, μετά και τη νέα του ήττα στο Γαλάτσι από την ισχυρή Κορωνίδα με 3-1. Η ομάδα έχει κατρακυλήσει στην 13η θέση του Α' ομίλου της Γ' κατηγορίας με 9 βαθμούς (3 νίκες σε 13 ματς), παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημά της.

Ο Κρόνος προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του για το θετικό αποτέλεσμα και παρά το ότι βρέθηκε από νωρίς (25') πίσω στο σκορ, απείλησε άμεσα τους γηπεδούχους. Στο 30' ο Ντοξάνι αστόχησε σε πέναλτι αλλά πέντε λεπτά μετά ο Καρασαββίδης ισοφάρισε τον αγώνα (1-1). Ωστόσο ο Κρόνος λύγισε για δεύτερη φορά ένα τέταρτο πριν το τέλος (75'), ενώ οι παίκτες της Κορωνίδας ολοκλήρωσαν τη νίκη τους στο 82ο λεπτό.

Ο Κρόνος χρησιμοποίησε τους Σκαμπά, Πιτάρχα, Φουντουκίδη, Βεληβασάκη, Χρ. Μέγα, Σπηλιόπουλο, Ντοξάνι, Αγγελόπουλο, Κουκάκη, Καρασαββίδη και Γυφτοκώστα (46' Παπαλαγίδη).

Το Σάββατο η  ιστορική Ιεράπολη, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στον ίδιο όμιλο με τον Κρόνο με 11 βαθμούς, γνώρισε τη συντριβή στο γήπεδο Ορυζομύλων με 1-4 από τον Κεραυνό Πετρούπολης, ενώ την Κυριακή ο Ορφέας "σκόνταψε" (2-2) στο ΔΑΚ με αντίπαλο το Παγκράτι, για τη 14η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας και είναι στη 10η θέση της κατάταξης.


Ε.Π.Σ.Π.: "Καλπάζει" η Ελλάς Ποντίων!

Τη δέκατη συνεχή της νίκη πέτυχε η Ελλάς Ποντίων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Α' κατηγορίας Πειραιά και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα ανόδου στη Δ' Εθνική. Αυτή τη φορά, "θύμα" της Ελλάδας αποτέλεσαν οι Νέοι Δραπετσώνας, που ηττήθηκαν μέσα στην έδρα τους με σκορ 0-4 (ημίχρονο 0-3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...