Για κάθε είδους άθλο!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" προβάλει κάθε σημαντικό επίτευγμα, αντλώντας τα θέματά του από την παγκόσμια ιστορία, τα σπορ, τις τέχνες και γενικότερα από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η δική σας συμμετοχή (με σχόλια στις αναρτήσεις) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμά σας στη διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας. Φιλικά, Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

SOS εκπέμπει το ιστορικό Αιγάλεω!


Στα πρόθυρα της διάλυσης βρίσκεται το ιστορικό Αιγάλεω! Η ομάδα με τις 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, με τις πλούσιες διακρίσεις στην Ελλάδα (φωτό αρχείου από τον ημιτελικό του κυπέλλου του 1984 εναντίον του ΠΑΟ) και τη μόλις προ πενταετίας ευρωπαϊκή εμπειρία της στη φάση των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ο σύλλογος-φυτώριο τόσων μεγάλων άσσων του παρελθόντος, η ομάδα-σύμβολο μιας ολόκληρης πόλης σχεδόν 100.000 κατοίκων παραπαίει σήμερα αβοήθητη στα θολά νερά της ανυποληψίας κινδυνεύοντας να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών, ύστερα από 65 ολόκληρα χρόνια ένδοξης πορείας.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ, η παρούσα κατάσταση στην ομάδα μπορεί να περιγραφεί ως εξής:

Τις κρισιμότερες στιγμές της 65χρονης ιστορίας του ζει το Αιγάλεω.


Η ομάδα είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Δ' Εθνική και δίνει αγώνα-υπάρξεως αύριο στις 3 το μεσημέρι στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" εναντίον του Χαϊδαρίου.

Οι παίκτες είναι εδώ και 2,5 μήνες απλήρωτοι και έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής τους.

Ο έφορος ποδοσφαίρου και μοναδικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (μετά την αποχώρηση του κ. Σταμάτη Μαλέλη και την αποστασιοποίηση του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου) κ. Γιώργος Τριδήμας έχει ζητήσει να του ανατεθεί η προεδρία του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο. προκειμένου να εξασφαλισθεί ως βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος, χωρίς όμως το θέμα να έχει απαντηθεί.

Οι οπαδοί της ομάδας "βράζουν" απο αγανάκτηση με τις συνεχείς αποτυχίες και είναι έτοιμοι να ξεσπάσουν την οργή τους πάνω στον εύκολο στόχο που είναι οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το Αιγάλεω "ξύπνησε" πολύ αργά το φετινό καλοκαίρι, όταν οι άλλες ομάδες είχαν ήδη ολοκληρώσει τις μετεγγραφές τους και πήρε ότι υπήρχε διαθέσιμο την τελευταία στιγμή.

Επιπροσθέτως, τεράστια αναταραχή επικρατεί, όταν από τη μια οι αθλητές καλούνται ουσιαστικά να αγωνισθούν για τη ...φανέλα χωρίς να έχουν καμία εξασφάλιση αν θα πληρωθούν τα οφειλόμενα και από την άλλη τους δίνονται υποσχέσεις ανάκαμψης εφόσον ο κ. Τριδήμας αναλάβει ολόκληρο το σύλλογο.

Υπό αυτές τις συνθήκες γίνεται αντιληπτό ότι το απευκτέο, δηλαδή η αδυναμία συμμετοχής του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα, φαντάζει διόλου απίθανη και ως εκ τούτου:


ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΝΙΚΗ.

2 σχόλια:

  1. Aν δεν βρεθούν χρηματοδότες (που σ' αυτή την από το διεθνές κεφάλαιο κατευθυνόμενη κρίση είναι δύσκολο να γίνει) πολλές ομάδες φτωχών περιοχών όπως το Αιγάλεω, δεν αποκλείεται να κατεβάσουν ρολά ή να γίνουν 100% ερασιτεχνικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Λεωφόρο Αθηνών & Άργους πηγαίνετε να αναζητήσετε τα αίτια για τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κούβα, Οκτώβριος 1962: Ο Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών!

Εφημ. "Ελευθερία" (πρωτοσέλιδο της 23ης Οκτωβρίου 1962) Η κρίση των πυραύλων και ο άθλος της αποτροπής ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματ...