Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα πολύ ιδιαίτερο ματς...


Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ζωγράφου και για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας θα συναντηθούν ο Ηλυσιακός ΑΟ με τον Αιγάλεω ΑΟ σε ένα παιχνίδι που απ' όλους χαρακτηρίζεται ντέρμπι. Ωστόσο, για τους οπαδούς των δυο ιστορικών σωματείων που η συγκυρία έφερε τόσο χαμηλά στην ποδοσφαιρική ιεραρχία, το ματς αυτό είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή αναμέτρηση γοήτρου.

Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν αγωνιζόμενη την ομάδα τους στη φυσική της έδρα, έπειτα από δυο ολόκληρα χρόνια. Οι ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού θα βγουν στο γήπεδο φορώντας την παραδοσιακή τους εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα και το χαρακτηριστικό "Η" στη φανέλα, κάτι που τόσο στερήθηκαν λόγω της διαβόητης "συγχώνευσης" που εμπνεύστηκε και υλοποίησε με κάθε επισημότητα βρίσκοντας πολλούς συμμέτοχους, ο "δεσμώτης" του συλλόγου του Ζωγράφου (φωτό).

Από την άλλη, οι οπαδοί του Αιγάλεω θα μπορούν πλέον να φωνάξουν υπέρ του αγαπημένου τους "Σιτι" χωρίς καμιά απολύτως σκιά να κηλιδώνει το όνομα της ομάδας τους, που την τελευταία διετία τόσο άδικα απαξιώθηκε στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου χρεωμένη με το στίγμα του "θύτη".

Οι δυο δημοφιλείς ποδοσφαιρικοί όμιλοι γύρισαν σελίδα και αύριο θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν τον καλό αγώνα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που αναδεικνύονται οι σπουδαίοι και δικαιώνεται το αθλητικό πνεύμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...