Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη...


Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των πρόωρα χαμένων βετεράνων ελλήνων ποδοσφαιριστών (Χρήστος Χατζησκουλίδης, Αλέκος Παπαγεωργίου κ.α.), προστέθηκε από το Σάββατο 17 Ιουλίου με την απώλεια του παλαίμαχου τερματοφύλακα Γιάννη Στέφα, σε ηλικία μόλις 60 ετών. Ο Στέφας (γεννημένος το Νοέμβριο του 1949) πρωταγωνίστησε κάτω από τα γκολπόστ κυρίως της Κορίνθου, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά και του ΠΑΟΚ, με τον οποίο πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρώτο ήμισυ της δεκαετίας του '70. Δυστυχώς, η επάρατη νόσος τον λύγισε πολύ νωρίς, ενώ ο χαμός του αφήνει μια πικρή γεύση στο ελληνικό φίλαθλο κοινό και γεμίζει με οδύνη τους δικούς του ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...