Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ά(Δοξα) έχασε στην Αταλάντη το μπάσκετ του Αιγάλεω!

Λοκρός Αταλάντης - Αιγάλεω
(Φωτό: starsports.gr)

Απρόσμενη ήττα, που το βάζει σε περιπέτειες...

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Οδυνηρή, όσο και απρόσμενη ήττα με σκορ 92 – 75 δέχτηκε η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο., κατά τον προχθεσινό αγώνα της στο κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης από τον τοπικό Λοκρό, μπαίνοντας έτσι σε περιπέτειες, όσον αφορά στην παραμονή της στη Β΄ Εθνική. Έτσι, παρά το αρχικό καλό ξεκίνημα στη νέα χρονιά (όταν με νέο προπονητή τον Κώστα Σορώτο πέτυχε 3 συνεχόμενες νίκες) τώρα το μπασκετικό «Σίτι» απέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση να αποσπάσει το «ροζ» φύλλο αγώνα, ενώ το χειρότερο είναι πως η απόδοσή του, ειδικά στο β΄ημίχρονο, ήταν κάτω του μετρίου. 



Ο Κώστας Σορώτος μιλά στο μικρόφωνο
του starsports.gr
Χαρακτηριστικές ήταν μάλιστα οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη, αφού ο Σορώτος, εν πάση ειλικρίνεια τόνισε ότι «χρειάζεται να συνέλθουμε πολύ γρήγορα, αλλιώς μας περιμένουν μεγάλα προβλήματα στη συνέχεια». Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι το Αιγάλεω θα υποδεχτεί στην έδρα του όλους τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ το πρόγραμμα αγώνων είναι δυσμενές, καθώς υποχρεώνεται (λόγω της αμοιβαίας αλλαγής έδρας που πραγματοποιήθηκε με τον Α.Σ.Ε. Δούκα) να δώσει τα τρία τελευταία ματς μακριά από το «Σταύρος Βενέτης».


Φάνηκε η απουσία του Δόξα!

Εμφανής ήταν η αδυναμία της ομάδας να κυριαρχήσει κάτω από τα καλάθια, λόγω της απουσίας του ταλαντούχου πάουερ φόργουορντ Μάριου Δόξα, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό που υπέστη στον προηγούμενο αγώνα κατά του Ο.Φ.Η. μέσα στο Αιγάλεω. Μάλιστα μετά την αναγκαστική αποχώρηση του αθλητή το παιχνίδι χάθηκε, με τους Κρητικούς να φεύγουν νικητές παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα τους στον α’ γύρο, αλλά και σπάζοντας ένα αήττητο εντός έδρας «κυανόλευκο» ρεκόρ, που βαστούσε επί σχεδόν 2,5 χρόνια !

Ο Δόξας έχει λάβει μέρος σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν και ο μέσος όρος πόντων που σημειώνει (αν εξαιρεθεί το ματς εναντίον του Ο.Φ.Η., που έμεινε στους 10 πόντους) υπερβαίνει τους 20, με ανάλογη συνεισφορά στην άμυνα (ριμπάουντ κλπ). Σημειωτέον ότι, ο Δόξας παράλληλα με τη σταδιοδρομία του ως μπασκετμπολίστας, προσφέρει στο αγαπημένο του άθλημα και με την ιδιότητα του διαιτητή.

Ιδού η καριέρα του:
Δόξας (φωτό:Αιγάλεω Α.Ο.)
Μάριος – Ισίδωρος Δόξας
(γεν. 1996 - ύψος 2,05 - θέση 5)

2013-14 Ο.Α. Φιλαθλητικός (Α2)
2014-15 Α.Σ. Παπάγου (Β’)
2015-16 Α.Ο. Σπόρτιγκ (Γ’)
2016-17 Ποσειδών Ν. Ψυχικού (ΕΣΚΑ)
2017-18 Τυφών Ν. Ηρακλείου (ΕΣΚΑ)
2018-19 Α.Ο. Παγκρατίου (Β’)
2019-20 Αιγάλεω Α.Ο. (Β’)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...