Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο «σοκ» στο Αιγάλεω, «έφυγε» και ο Κώστας Αποστολίδης!


Σχεδόν ταυτόχρονα με την απώλεια του Ζαχαρία Λυκουρίνου, η κοινωνία του Αιγάλεω θρηνεί το πρόωρο θάνατο (63 ετών) του Κώστα Αποστολίδη, γνωστού και πολύ αγαπητού φιλάθλου, παλαιού διεθνούς κριτή Καλαθοσφαίρισης και εκ των ιδρυτικών μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ιερά Οδός». Η κηδεία του τελέστηκε χθες και στο τελευταίο του ταξίδι τον συνοδεύει η σκέψη εκατοντάδων φίλων, που εύχονται καλή ανάπαυση. 

Το «Αθλόμετρο» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Στη φωτό (άνω), ο αείμνηστος Κώστας (πρώτος στους όρθιους, όπως τους κοιτάμε από δεξιά) από φωτογραφία του 1973, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης μας.




Ο Κώστας Αποστολίδης, σε πρόσφατο στιγμιότυπο έξω
από το Π.Κ. Αιγάλεω "Γ. Ρίτσος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...