Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ιδανικό κλείσιμο της χρονιάς για τους βετεράνους του «Σίτι».


Έπαιξαν στη Λακωνία, τιμώντας το Σταύρο Μακρή.

(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Με μια διήμερη εκδρομή στην υπέροχη Λακωνική επαρχία, ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (30 Ιουνίου – 1η Ιουλίου). Κατόπιν συνεννόησης με τους συναδέλφους τους της αντίστοιχης τοπικής Ένωσης, οι βετεράνοι του «Σίτι» έδωσαν ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα το Σάββατο στο Στάδιο Βλαχιώτη, στον οποίο ηττήθηκαν με σκορ 4-3 από τους οικοδεσπότες (ημίχρονο 2-2). Οι τελευταίοι, μετά την αναμέτρηση παρέθεσαν δείπνο σε εστιατόριο της κωμόπολης, μια ιδιαιτέρως ευγενική ενέργεια, που οι φιλοξενούμενοι Αιγαλιώτες υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν στο μέλλον.

Υπήρξαν, ωστόσο και τιμητικές διακρίσεις στο... περιθώριο της αγωνιστικής δράσης:


Ο «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» βράβευσε για την μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο του Αιγάλεω Α.Ο. τον παλαίμαχο  ποδοσφαιριστή -και τέως προπονητή- Σταύρο Μακρή, ενώ η «Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας» (δια χειρός του αντιπροέδρου της, Νίκου Χελιώτη) βράβευσε τον πρόεδρο των βετεράνων Αιγάλεω Τάκη Κατσικογιάννη, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χάριν της ιστορίας, τα γκολ σημείωσαν οι Κομιώτης (2), Σταματάκος, Θ. Κολοκοτρώνης (3) και Χελιώτης

Τον αγώνα κάλυψε δημοσιογραφικά ο αθλητικός συντάκτης Χρήστος Κωνσταντακόπουλος. Το «παρών» έδωσαν (από πλευράς Αιγάλεω) και οι Αθανάσιος Κιούρκος, Παντελής Τζανουδάκης, Κώστας Λαλιώτης και Σπύρος Λαγκαδίτης.


Οι συνθέσεις:

Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας: Παναγάκος, Μπίλιας, Σκάγκος, Κότσαλης, Χούτρης, Χελιώτης, Κουβούσης, Μπαρμπαρούσης. Β. Τζανετάκος, Κομιώτης, Σταματάκος (Ξανθάκος, Μπόκος, Χ. Τζανετάκος, Δρούσιας).

Παλαίμαχοι Αιγάλεω: Βαμβακούσης, Νταγκίνης, Βασιλειάδης, Συνοδινός (προπονητής), Τσιάκας, Υψηλάντης, Δημητρίου, Τσίλης, Πλασκασοβίτης, Κολοκοτρώνης, Τοπάλης (Σίνος, Σάμιος, Παπαδολουκάς).

  • Τα στοιχεία του ρεπορτάζ αντλήθηκαν από ανάρτηση των Παλαιμάχων Λακωνίας, στη σχετική σελίδα τους στο facebook (ευχαριστίες)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...