Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Για τον Κώστα που «έφυγε» νωρίς...


(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής διάλεξαν, για να τιμήσουν τη μνήμη του Κώστα Καρασμάνογλου οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της «Α.Ε. Αιγάλεω» και του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο.» με το φιλικό αγώνα που έδωσαν χθες στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω ‘Εύα Χριστοδούλου’». Σε μια σκηνή που τη χαρακτήριζε η έντονη συγκινησιακή φόρτιση όλων των παριστάμενων, παρουσία και του φίλαθλου δήμαρχου Αγίας Βαρβάρας Γιώργου Καπλάνη, οι πρόεδροι των παλαιμάχων παικτών των δύο συλλόγων Βαγγέλης Κουρεντζής και Τάκης Κατσικογιάννης πρόσφεραν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού (στο οποίο διαιτήτευσε ο Σταύρος Παρασκευόπουλος με τη συνδρομή δύο βοηθών) μία τιμητική πλακέτα και μία ανθοδέσμη αντίστοιχα, στον -πατέρα του εκλιπόντα- Γιώργο Καρασμάνογλου


Και ήταν εκείνη ακριβώς η στιγμή που, όλοι ανακάλεσαν από τη μνήμη τους τη μορφή του χαμογελαστού παλικαριού που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα, πριν από μερικούς μήνες. Για να πάει, θέλουμε να πιστεύουμε -κι ας είναι αυτή μια ελάχιστη έστω παρηγοριά για τους δικούς του ανθρώπους που θρηνούν τη μεγάλη απώλειά του- κάπου καλύτερα από το μάταιο αυτό κόσμο...

Για την ιστορία και μόνο, αναφέρουμε τις συνθέσεις των δύο «αντιπάλων»:

Α.Ε. Αιγάλεω (προπονητής ο Σπύρος Κολοκοτρώνης):  Παρασκευόπουλος, Χρυσοχοΐδης, Γδούντος, Ιωάννης Πούλιος, Νάκας, Σταύρος Σουρλής, Κουρεντζής, Μπούκης, Πλατής, Ψυκάκος, Σίνος (Χολέβας, Ντάσης, Γουνόπουλος, Κωνσταντάρας, Γεωργακόπουλος).

«ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» : Μπέλας (Δεσύλλας), Συνοδινός (προπονητής), Κελεσίδης, Τσιάκας, Αντώνης Ρούσσος, Μπρέχας, Κατσικογιάννης, Πέτρος Δημητρίου, Δημ. Τσιαμπουρής, Θοδωρής Κολοκοτρώνης, Ζαμπέτας (Μιχ. Παπαδάκης, Πλασκασοβίτης, Βασιλειάδης, Ι. Σάμιος, Υψηλάντης, Μίλτ. Παπαδόπουλος, Τσίλης, Τοπάλης).

Το «παρών» έδωσαν δίχως να αγωνιστούν οι Παντελής Τζανουδάκης, Γιάννης Νταγκίνης (τραυματίες), Τάκης Μαρκόπουλος, Αθανάσιος Κιούρκος και Δημήτρης Παπαϊωάννου («παπί»).

Ιατρός αγώνα ήταν η κυρία Τάνια Αρμάου.

  • Η σεζόν ολοκληρώνεται σύντομα για τους βετεράνους του «Σίτι», καθώς ακολουθούν ακόμη μόνο τρεις φιλικές αναμετρήσεις πριν η καλοκαιρινή ζέστη καταστήσει απαγορευτική κάθε αγωνιστική δραστηριότητα: Στις 4 και στις 18 Ιουνίου θα υποδεχτούν τον Ηρακλή Ελευσίνας και τον Ατρόμητο Αθηνών αντίστοιχα, ενώ προς το τέλος του μήνα θα ταξιδέψουν στη Σκιάθο (το πιθανότερο), τη Σπάρτη ή τη Ναύπακτο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...