Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Αιγαλιώτικο 'Σαν Σήμερα' (24 Μαΐου)


1981: Στο Μενίδι είχαμε Αχαρναϊκός - Αιγάλεω 1 - 1 και (στου Ζωγράφου) Ηλυσιακός - Ρόδος 4 - 0 στο πλαίσιο της 37ης (και πρό-τελευταίας) αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νότου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα το Αιγάλεω φτάνει τη Ρόδο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά ύστερα από 36 αγωνιστικές (είχαν ισοβαθμήσει και στην "πρεμιέρα" της σεζόν, αλλά έκτοτε οι Ρόδιοι προηγούνταν από 1 - 4 βαθμούς) ενώ απέμεναν τα ματς Αιγάλεω - Διαγόρα Ρόδου και Ρόδου - Προοδευτικής για την τελευταία ημέρα και όλα έδειχναν ότι οδηγούμαστε σε αγώνα - "μπαράζ" για τον τίτλο. Για το Αιγάλεω είχε δώσει προβάδισμα στο σκορ ο επιτελικός μέσος Μήτσος Πηγαδίτης, αλλά ο Χαϊδαριώτης σέντερ-φορ Χρήστος Θεοφίλης (πρώην παίκτης της Δάφνης Δαφνίου και του Ορφέα Αιγάλεω) είχε ισοφαρίσει για τον Αχαρναϊκό. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο διεθνής ρέφερι Νίκος Λαγογιάννης.



2006: Το "Δ.Α.Κ. Αιγάλεω" μετονομάζεται σε "Εύα Χριστοδούλου" προς τιμήν της Αιγαλιώτισας Ολυμπιονίκου που κατέκτησε, εκτός πολλών άλλων διακρίσεων, το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα του "ανσάμπλ" στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000).

2011: Ολοκληρώνεται η απογραφή στην Ελλάδα. Για το Δήμο Αιγάλεω ανακοινώνεται συνολικός πληθυσμός 69.946 ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...