Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου το "Σίτι"!

Στις 25 Μαΐου του 1984 για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Αιγάλεω κατορθώνει να φύγει αήττητο (0-0) από τη Νέα Σμύρνη, αποκλείοντας το γηπεδούχο Πανιώνιο, ύστερα από το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ήταν η δεύτερη φορά στα χρονικά (η πρώτη το 1970) που το "Σίτι" θα έπαιζε στους "4" της διοργάνωσης, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι αίσθηση προκάλεσε ο Κώστας Μπεχλιβανίδης, που εξουδετέρωσε πλήρως το Δημήτρη Σαραβάκο, στο τελευταίο παιχνίδι του "μικρού" με τα κυανέρυθρα χρώματα πριν μεταγραφεί στους "πράσινους".



Στις 25-5-2005 για την τελευταία αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας το Αιγάλεω νίκησε με σκορ 4 - 2 τον Π.Α.Ο.Κ. μέσα στην Τούμπα, χάρις σε τρία γκολ του Νίκου Νικολόπουλου και ένα του Γιώργου Μπάρκογλου. Αυτή ήταν η σπουδαιότερη έως σήμερα εκτός έδρας νίκη του "Σίτι" στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο, το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ πήρε ο "δικέφαλος του βορρά" που, παρά την ήττα του, τερμάτισε στην 5η θέση της τελικής βαθμολογίας έχοντας 1 βαθμό περισσότερο από το Αιγάλεω (ήταν έκτο με 45 πόντους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...