Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Επιστροφή Σκοπελίτη στο Αιγάλεω!

Αγρίτης - Παπουτσής - Σκοπελίτης
Η "σημαία" του Αιγάλεω επέστρεψε στον ιστό της! Έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του στο Αιγάλεω (περίοδος 2006-07) ο Γιάννης Σκοπελίτης γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Σκοπελίτης έχει αγωνισθεί συνολικά σε 206 επίσημους αγώνες του Αιγάλεω για τα πρωταθλήματα Α΄, Β' και Γ'  Εθνικής κατηγορίας και έχει σκοράρει 8 τέρματα. Επίσης πήρε μέρος σε ευρωπαϊκούς αγώνες (Intertoto και Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ) και σε συναντήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας.


Μαζί με τον Κώστα Παπουτσή και το Δημήτρη Βέρμπη θα αποτελέσουν το "βαρύ πυροβολικό" του συλλόγου στην προσπάθεια για διάκριση στην ερασιτεχνική Γ'  Εθνική κατηγορία.

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Σκοπελίτης: “Θα επέστρεφα μόνο για το Αιγάλεω”
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας λίγο μετά την επιστροφή του στο σύλλογο δήλωσε
Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι όταν έφευγα από το Αιγάλεω δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να ξανασυνανθώ με την ομάδα που ανδρώθηκα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό’.
Ερωτηθείς τι ήταν εκείνο που τον έπεισε και επέστρεψε στην ομάδα, ο έμπειρος μέσος δήλωσε:
Αρχικά με την απόφαση μου να επιστρέψω στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που θα ενδιαφερόμουν να έρθω και να κλείσω την καριέρα μου ήταν το Αιγάλεω. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα και το ταιμινγκ ήταν σωστό δεν το σκέφτηκα και πολύ’.
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σκοπελίτης έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο της ομάδας λέγοντας:
Νομίζω ότι τα συναισθήματα είναι απίστευτα και αμοιβαία. Περιμένω πως και πως να έχω την πρώτη συνάντηση με τους φιλάθλους μας στο γήπεδο και τους υπόσχομαι ότι θα δουν το παλιό Σκοπελίτη.
Βιογραφικό.
Ο Γιάννης Σκοπελίτης (γεν. 2-5-1978, ύψος 1.79 μ.) είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο., προερχόμενος από τους ερασιτέχνες του Απόλλωνα Αθηνών (σήμερα Σμύρνης). Διακρίνεται για το παθιασμένο του παιχνίδι και τις ηγετικές του ικανότητες παίζοντας σαν ανασταλτικός μέσος. Με τα χρώματα του "Σίτι" αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο 1997 έως και το καλοκαίρι του 2007. Ξεκίνησε από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και έφθασε να αγωνισθεί έως και το κύπελλο UEFA. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου που πήρε μετεγγραφή για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Αγγλική Πόρτσμουθ, με τη φανέλα της οποίας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της "Premier League" από τον Ιανουάριο του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2006. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Αιγάλεω και από το φθινόπωρο του 2007 ο Σκοπελίτης αγωνίσθηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα, με τα χρώματα του συλλόγου της Ανόρθωσης. Τον Ιανουάριο του 2008 υπέγραψε στον Ατρόμητο Περιστερίου αλλά ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας γύρισε και επανεντάχθηκε στο δυναμικό του κυπριακού σωματείου, με τη φανέλα του οποίου κέρδισε το δικαίωμα να λάβει μέρος στη φάση των ομίλων του Champion's League 2008-09. Σε ηλικία 39 ετών, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε ξανά στο Αιγάλεω για να το ενισχύσει στο πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής Γ΄Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...