Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ποδοσφαιρικό τουρνουά σε μνήμη Μίλτου Παπαποστόλου

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017
(Γράφει η Βιργινία Γεωργοπάνου)


Η τελική φάση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων στο Δημοτικό Γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 μαθητών και μαθητριών, 13 Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας!
Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Αιγάλεω και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Αιγαλεώτη ποδοσφαιριστή και προπονητή της Εθνικής ομάδας Μίλτου Παπαποστόλου.
Μαθητές και προπονητές, με τη δυναμική συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων δημιούργησαν μια ιδιαίτερα πανηγυρική ατμόσφαιρα.


Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας χαιρέτησε την εκδήλωση και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στους μαθητές που συμμετείχαν. Επίσης επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον γιο του Μίλτου Παπαστόλου, κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου.
Δόθηκαν κύπελλα σε όλα τα Σχολεία, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο κ. Τάκης Μαρκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω Α.Ο., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ζάχαρης, Μπέσης, Χατζηκώστας, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Συμμαχία για το Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάκης Μανδραφλής, από την Δημοτική Παράταξη Ώρα Αιγάλεω ο κ. Ηλίας Μάνδρος, από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων η Πρόεδρος κ. Βιργινία Γεωργοπάνου, η Γραμματέας κ. Θεοδώρα Σιδηροπούλου, ο Ταμίας κ. Βασίλης Ιατρίδης, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Κουτσομπόλης και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Άννα Βαλσαμάκη, κ. Βαγγέλης Λαζαρίδης και κ. Μπάμπης Μαστορόπουλος. Επίσης, παρέστη και ο κ. Μανώλης Φίλιππας, μέλος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου.



Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω ευχαριστεί το Δήμο για την υποστήριξη και κυρίως τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων μας, που με ευθύνη τους, στις περισσότερες περιπτώσεις, και με τις ενέργειές τους διασφάλισαν την απρόσκοπτη συμμετοχή των παιδιών.



Επίσης, θερμά ευχαριστούμε τους ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α -Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω- για την πολύτιμη παροχή των πρώτων βοηθειών.


Ένωση Γονέων Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...