70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Χαραυγιακός - Αιγάλεω

Η πρόσφατη νίκη του Αιγάλεω στον αγώνα "μπαράζ" με το Χαραυγιακό Ηλιούπολης στη Ριζούπολη (3 - 1) σίγουρα θα έφερε στη μνήμη των παλαιότερων φιλάθλων τις μονομαχίες των δυο συλλόγων πριν από μια ολόκληρη 30ετία για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Παραθέτω μια σύνθεσή μου, από φωτογραφικό στιγμιότυπο που είχε δημοσιευθεί στις αθλητικές εφημερίδες της εποχής. Σε αυτό, διακρίνονται γνωστοί ποδοσφαιριστές που έκαναν πολυετή καριέρα στο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου