70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Η (ατυχής) "πρεμιέρα" του χλοοτάπητα. Η Αιγαλιώτικη 11άδα που ξεκίνησε την αναμέτρηση.

Στις 30 Μαρτίου του 1980 η ομάδα μας εγκαινίασε το νέο χλοοτάπητα του Δημοτικού μας Σταδίου, υποδεχόμενη την αντίστοιχη της Προοδευτικής, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νότου στη Β’ Εθνική κατηγορία. Παρά την εκπληκτική εμφάνιση του Αιγάλεω εκείνη την ημέρα, οι Κορυδαλλιώτες πήραν τη νίκη (1 - 0) με γκολ του Μανιώτη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (87'), από σέντρα του Θωμά.

Διαιτητής ο κ. Καλτσίδης (άριστος)

Αιγάλεω: Μυλωνάς, Κατσικογιάννης, Λαλούσης, Συνοδινός, Παπαϊωάννου, Μαρτίνος (67' Χρ. Κωνσταντόπουλος), Αναστασιάδης, Φυλακούρης, Φοράκης, Πηγαδίτης, Σταυρόπουλος (63' Γκουντής).

Προοδευτική: Αντωνίου, Μπάκας, Πρινέας, Λιθόπουλος, Αγγελόπουλος (46' Σπαρής), Βογιατζής, Γιαλελής, Μανδρέκας, Ιωαννίδης (82' Μανιώτης), Τσατσαλίδης, Θωμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου