70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Γειτονικό ντέρμπι βετεράνων στο Αιγάλεω.Όμορφο παιγνίδι έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα στο ΔΑΚ Αιγάλεω, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ  των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του «Σίτι» και της γειτονικής Αγίας Ελεούσας. Νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 4-3 (ημίχρονο 3-2), ενώ σημειώθηκαν πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις.  Τα γκολ πέτυχαν οι Ζαμπέτας, Τσιαμπουρής και Σίνος με πέναλτι (από πλευράς Αιγάλεω) και οι Ιωαννίδης, Κορακάκης (2) και Έβερετ για το συγκρότημα της Αγίας Βαρβάρας.

«ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» (Αιγάλεω): Λαλιώτης, Νταγκίνης, Τσίλης, Τσιάκας, Συνοδινός, Κατσικογιάννης, Μπρέχας, Ζαμπέτας, Κελεσίδης, Δημητρίου, Τσιαμπουρής (Μπελιάς, Βασιλειάδης, Παπαδάκης, Πλασκασοβίτης, Σίνος, Κοσκινάς).

Αγία Ελεούσα: Γουσέτης, Μιχαλόπουλος, Δάφνος, Βανιάς, Ιωαννίδης, Κορακάκης, Αντωνίου, Θεολόγου, Κολοκοτρώνης, Έβερετ, Γιαννόπουλος (Κυβέλος, Τσουκαλάς).

Το «παρών» έδωσαν οι βετεράνοι Τάκης Μαρκόπουλος, Δημήτρης Παπαϊωάννου («παπί»), Κώστας Βαμβακούσης, Γιάννης Σάμιος, Κωνσταντινίδης, καθώς και ο προπονητής Χρήστος Καλογήρου.

Ο διαιτητής Γεώργιος Παρασκευόπουλος -που κράτησε κατόπιν συμφωνίας δυο 35λεπτα ημίχρονα- ήταν άψογος, ενώ την ιατρική ευθύνη της αναμέτρησης είχε η βοηθός Φ/Θ Μαρία Φούφλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου