70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Σαν σήμερα: Αιγάλεω - Αστήρ Αθηνών 3 - 1Στις 1 Δεκεμβρίου του 1957, το Αιγάλεω νίκησε με σκορ 3 - 1 τον Αστέρα Αθηνών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Αθηνών.

Στο γήπεδο του ΠΑΟ η ιστορική ομάδα μας σημείωσε μία μεγάλη νίκη επί του «γαλαζοαίματου» και γηπεδούχου Αστέρα της περιοχής Γκύζη, ο οποίος θεωρείτο -και ήταν- τότε ένα «παράρτημα» του Παναθηναϊκού. Τα γκολ του θριάμβου είχαν πετύχει οι θρυλικοί Ξένος, Μαρδίτσης και Τσικνάκος, ενώ ο τότε προπονητής του Αιγάλεω κ.Τσιμπίδης είχε χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι (πλην των σκόρερ) και τους Αντύπα, Μπαλαρίνη, Εμ. Τσάπο, Τούση, Μπαλακτσίδη, Ιωσηφόγλου, Χατζητσοπάνη και Αποστολίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου