70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Συγκροτήθηκαν σε Σώμα οι βετεράνοι του "Σίτι"

Στιγμιότυπο από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Συνεδρίασαν χθες στα γραφεία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της επόμενης διετίας (2017-2018) που συγκροτήθηκε ως εξής: Πρόεδρος (για τρίτη συνεχόμενη θητεία) ανέλαβε ο Τάκης Κατσικογιάννης, αντιπρόεδροι οι Τάκης Τσαλαμάγκας και Δημήτρης Τσιαμπουρής, γραμματέας ο Παντελής Τζανουδάκης, ταμίας ο Ηλίας Συνοδινός και αναπληρωτής ταμίας ο Κώστας Μπρέχας, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων οι Γιάννης Νταγκίνης, Γιάννης Σάμιος και μέλος ο Σπύρος Λαγκαδίτης, ενώ αναπληρωματικά μέλη έχουν εκλεγεί ο Κώστας Βαμβακούσης και ο  Άρης Βασιλειάδης.


  • Ο επόμενος αγώνας των βετεράνων του "Σίτι" έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο γήπεδο της Νίκαιας, με αντίπαλο την Προοδευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου