Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη νίκη το Αιγάλεω!

Φωτό: www.eska.gr
Έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στο καλάθι, η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. επικράτησε εντός έδρας με σκορ 72-70 του μέχρι χθες αήττητου αλλά πάντα πρωτοπόρου Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση τίτλος της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν δυνατά την αναμέτρηση και πέρασαν μπροστά στο δεκάλεπτο με 24-22, όμως οι παίκτες του Ιωνικού αντεπετέθηκαν και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με διαφορά τριών πόντων (41-38). Με τη συμπλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι είχαν εξασφαλίσει "αέρα" 9 πόντων (58-49), ωστόσο στο τελευταίο μέρος της συνάντησης το "Σίτι" πέτυχε ρεκόρ 23-12 και άρπαξε τη μεγάλη νίκη!


Η βαθμολογία στις κορυφαίες θέσεις ύστερα από την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής, διαμορφώθηκε ως εξής: Ιωνικός Ν.Φ., Μελίσσια και Ηλυσιακός (6-1) 13 β., Ν. Ιωνία και Αιγάλεω Α.Ο. (5-2) 12 β., κλπ

Αιγάλεω (Τσακίρης, Καραμπελιάς): Κυριακόπουλος 35 (5), Κούτρας 14, Βαρθακοκοίλης 11 (1), Μούγιος 9, Παπαϊωάννου 3, Τσατσάνης, Οικονόμου, Κουρής, Ντόμαλης, Κακαβούλας, Καλλιγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...